Laden...Even geduld aub...

Rondvluchten

Vliegschool_Lstd_propeller.jpg
VliegschoolLelystadRGB.jpg

Introductievlucht 4 persoons toestel.

Bij Vliegschool Lelystad hebt u altijd de kans een fantastischeintroductieles te maken. Of u nu alleen bent of met meerdere personen, alles is mogelijk.

Naast onze standaard routes is het binnen de restricties die de luchtvaart kent, mogelijk uw eigen route te bepalen, bijvoorbeeld over uw woonplaats of bedrijfslocatie.
Neem hiervoor contact met ons op om de specifieke mogelijkheden te bespreken.
Vliegschool_Lelystad_prettige_vlucht.jpg

Vliegen is genieten!

 

 

Doe een introductieles cadeau!

Of het nu voor een verjaardag of een jubileum of zomaar is, het is niet altijd even makkelijk om een cadeau te vinden dat het juiste gevoel overbrengt. Het schenken van een ervaring in plaats van een tastbaar cadeau is altijd een goede oplossing.

Doe bijvoorbeeld een rondvlucht cadeau. Want een rondvlucht cadeau krijgen, betekent de wereld eens met heel andere ogen bekijken. Zo kunt u bijvoorbeeld uw woonplaats en huis, het IJsselmeer of de Waddeneilanden op uw gemak vanuit de lucht bekijken. Vooraf en tijdens de vlucht krijgt de 'gelukkige' ook nog eens instructie dus het is een echte vliegles. En natuurlijk lekker zwaaien naar de achterblijvers.  

Rondvlucht: een onvergetelijk cadeau
 
Naast origineel, is een rondvlucht een onvergetelijk cadeau. Want in een grote Airbus of Boeing vliegt de wereld –als u al aan dat veel te kleine raam zit– wel erg snel voorbij. In een kleiner propellervliegtuig geniet u pas echt van een rondvlucht. Een cadeau dat zo’n indruk maakt dat het onvergetelijk zal zijn.

U kunt online bestellen en betalen met het veilige iDeal! 

 Een rondvlucht cadeau doen is heel gemakkelijk. U kunt gewoon vanuit huis de cadeaubon bij ons bestellen. Wij accepteren namelijk online betalingen via iDEAL. Daarna sturen wij u een mail met een voorlopige bon. De definitieve cadeaubon ontvangt u per post.